• Büroların Dikkatine!

ForumPlus Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.73d94aa8d0f159c6

[email protected]

Çözüldü BETCOLORS ÖDEME YAPILDI

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Puanı
12,906
26 Ağustos'tan beri başta @Admin olmak üzere emeği geçen @Rooster a çok teşekkür ediyorum. Sonunda ödemem yapıldı. @BetColors Destek un çalışanlarından birinin gazabına uğramıştım. Ama sahibinin konuşmaları ve anlayışı olsun önceleri ne kadar kızsam da memnun etti beni. Forum haklı olduğunuz her davada arkanızda bundan emin olun. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Gözün aydın kardeş. Benim Payfix papara vardır sende :) sula bizi

ferit1987

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Puanı
1,065
26 Ağustos'tan beri başta @Admin olmak üzere emeği geçen @Rooster a çok teşekkür ediyorum. Sonunda ödemem yapıldı. @BetColors Destek un çalışanlarından birinin gazabına uğramıştım. Ama sahibinin konuşmaları ve anlayışı olsun önceleri ne kadar kızsam da memnun etti beni. Forum haklı olduğunuz her davada arkanızda bundan emin olun. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Gözün aydın güle güle harca kardeşim

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Puanı
2,321
Para at sskerım belanı